Styretavler

Kvalitetssikrede styretavler

Hos K.J. Elektro A/S monterer og opdaterer vi styretavler, og derudover står vi også for produktionen af samme. Fordelen ved, at vi selv står for produktionen, er at vi kan skræddersy løsninger, så de passer til den enkelte kundes krav og behov. Derudover kan vi ændre i styretavlen under produktionsprocessen, hvis der skulle opstå ændrede krav til styretavlen. Styretavler er den grundlæggende byggesten for det meste af den automation som virksomheder bruger på daglig basis. Derfor ved vi hvor vigtigt det er, at styretavlerne lever op til de behov der er.

Fleksibel og effektiv service

Vores kompetente team søger for, at alle tavler der forlader vores værksted er driftssikre og fungerer 100 % efter hensigten. Dette bidrager især vores el-dokumentation til, som er en utrolig vigtig del af arbejdet. Derfor dokumenterer vi alt arbejdet nøjsomt i el-dokumentationsprogrammet Caddy++, der sikrer kunden et tilfredsstillende resultat. I styringsprocessen gør vi brug af vores forbindelser til anerkendte fabrikanter, således at kunden altid får en løsning der stemmer overens med forventningerne. I arbejdsprocessen trækker vi på vores praktiske erfaring der gør, at vi hurtigere kan gennemskue hvilken løsning der vil være mest optimal til den pågældende kunde.

Har du brug for en faglig kompetent samarbejdspartner?

Så kan du trygt kontakte K.J. Elektro A/S. Vi vil med glæde hjælpe dig godt på vej med dit næste projekt. Via en god dialog kan vi afstemme forventningerne, hvorefter vi kan udforme en skræddersyet løsning til dig og din virksomhed. Du kan kontakte os på tlf. +45 5485 8999 eller alternativt sende en mail til ml@kjelektro.dk. Vi står klar til at hjælpe dig