Om os

Historien bag K.J. Elektro A/S

I oktober 1984 startede Kai Langerup sit enkeltmandsfirma ”K.J. teknik” fra privatadressen i Nykøbing Falster.

Arbejdsopgaverne var salg og servicering af elektronik og automatik. Firmaet kom godt fra start og allerede i 1986 var der 3 ansatte. Den positive udvikling fortsatte, og i takt med et stigende antal opgaver blev pladsen i privaten for trang. I 1995 flyttede firmaet derfor til nye lokaler på ca. 700 m² i Nykøbings nordlige industrikvarter.

For at sikre sin position som elektrovirksomhed overtog Kai Langerup i 1998 det velfungerende elektroværksted ”E. Elektro ApS”, og alle aktiviteter blev flyttet til ”K.J. teknik og elektro”´s adresse på Ndr. Ringvej. Overtagelsen forløb uden problemer og kundekredsen blev udvidet betydeligt, da et lagersalg af elmotorer, gear, pumper, batterier og reservedele blev etableret og udbygget således, at der i dag er tale om et komplet lager for flere af de nævnte produkter.

Ved indgangen til år 2000 skifter firmaet navn fra ”K.J. teknik og elektro” til ”K.J. Elektro ApS”, og samtidig var medarbejder antallet nået op på 10. Pladsen var igen ved at være for trang, og firmaet blev udvidet med yderligere 280 m² værkstedsfaciliteter.

I 2006 Udvides igen med køb af en 420 m² stor lagerhal på den nærliggende Odensevej, og i 2007 bygges endnu en lagerhal på Odensevej. Begge haller er dog senere afhændet.

I 2015 indgår Kai Langerup en generationsskifte-kontrakt med Morten Lindberg og Jannich Langerup Lassesen, som pr. 01.01.2020 overtager K.J. Elektro A/S.

1. maj 2020 overgår 100% af aktierne samt bygninger til Morten Lindberg.

Lige fra starten i 1984 har firmaet haft en konsekvent holdning til betydningen af god service. Sådan er det også i dag.

I fremtiden vil K.J. Elektro A/S ikke kun levere den bedste service, men også gøre sit til at levere en mere komplet service. Målet er at sikre K.J. Elektro A/S en førende position inden for grøn omstilling, service af elektro-, automatik- og elektronikområderne. Firmaet har således 24 timers døgnservice, eller populært kaldet 24/7/365.

Firmaets kunder findes hovedsageligt indenfor skibsfart, industri, entreprenører, installatører, landmænd og vindmøllefirmaer.

Virksomheden udfører alle reparationer på eget værksted, med afdelinger for Elektro, elektronik og automatik. Alle virksomhedens ansatte er faglærte og flere med mange års erfaring indenfor deres fagområder; Elektro fagtekniker, elektronik fagtekniker og automatik fagtekniker.

K.J. Elektro A/S er klar til at bevise sin rolle som en attraktiv samarbejdspartner på Elektro, skibs teknik- og automatik området, når det gælder salg , service- og reparation.